Vidunderlig strikk fra danske FUB

FUB gründere Anne Sofie Olrik og Lotte Bundgaard elsker fashion, men ikke tempoet det lages i. Derfor er FUB tidløst, klassiskt og samtidig moderne. FUB er et brand med opphav fra Danmark, som er spesialisert på strikk av høy kvalitet.

FUB har vært tidlig ute med å tenke og produsere bærekraftig siden de grunnla selskapet i 2006. I over 10 år har fokuset vært å unngå overproduksjon og de har løst det ved å produsere opp mindre opplag.

Fokuset til designer Anne Sofie Olrik er å lage klær som holder mer enn én sesong. Hun har høye krav til materialene, og legger vekt på både tidløst design og god kvalitet så klærne blir brukt igjen og igjen.

I alle strikkeplaggene er det brukt kun OEKO-TEX® sertifisert, merinoull – fri for mulesing, og GOTS sertifisert organisk bomull. Materialer som har forurenset minst mulig i produksjonsprosessen.

Not for stock and not for waste.

De har brukt samme produsent siden starten i 2006. Et profesjonelt samarbeid som har vokst seg sterkt over tid og som er bygd på gjensidig tillit og respekt.

We believe that most people – kids or adults, boys or girls – like to wear clothes that feel good and allow them to move freely. Instead of dressing right or dressing up, FUB just wants you and your kids to dress for life.

FUB er på favorittlisten vår over de mest bærekraftige merkene innen barneklær. Når du tar på plaggene så kjenner du at de er laget med kjærlighet og respekt for naturens materialer. Siden FUB ikke produserer i overflod så kan det godt tenke seg at visse størrelser, farger og stiler blir fort utsolgt, så det kan lønne seg å slå til når du ser noe du liker.

FUB har strikkeplagg til baby, barn og dame.


Leave a Reply