Vakre skinnsko

Skinnsko har flere fordeler. Foruten å være vakre å se på og kanskje gi et lite hint av nostalgi, så er de også ofte veldig gode på foten. Skinnsko puster og former seg etter den som har de på og de kan leve lenge om du behandler de riktig.

Mange “startersko” er laget i skinn med tanke på at de er stabile og gode til små føtter. På varme dager er sandaler i skinn mye mer behagelige enn syntetisk materiale, som fort gjør deg svett og klam.

Petit Nord Copenhagen er sterke på skandinavisk design. Grunntanken bak merket er at produktene skal være praktiske, minimalistiske, vakre og av veldig god kvalitet.

Mye av det vi falt for i tillegg til alt dette, er at de ønsker å være så bærekraftige som mulig og benytter økologiske materialer. De produserer med metoder som holder giftige kjemikalier i skinnskoene til et minimum.

Bisgaard er kjent for å lage kvalitets skinnsko i høy kvalitet og naturlig materialer. En fellesnevner for dere sko er at de er myke, har god passform og puster.

Et annet merke som lager vakre skinnsko er Donsje Amsterdam. Hvert produkt er håndlaget av premium skinn, nøye utvalgt for lengst mulig varighet og som tilfredsstiller strenge europeiske krav. Donsje sine produkter er også fairtrade.

Søt design

Har du sett noe søtere? Donsje Spark Pug er de perfekte skoene til baby i vår/sommer og er den perfekte gaven om du ikke har en liten baby selv. (Alle skoene fra Donsje kommer i en søt gavepose.) Elsk! Kan også brukes som tøfler og har praktisk borrelås.

Til litt større barn er Donsje Kifi bunny og Donsje kifi lion noe av det søteste du finner av skinnsko. Passer til både hverdags og til mer pyntede antrekk. Skoene er myke og gode og “slip in” som gjør de lette å ta av og på.

Farger og struktur

Sneakers fra Bisgaard som er søte og tøffe på samme tid. Glitteret gjør det lille ekstra synes vi!

Petit Nord sine classic boot I fargen limone er freshe og gir litt gladfarge og coolness. De har solid støtte og perfekt passform for vanlig til bred fot og er laget av mykt kalveskinn med økologisk og kromfritt fòr.

Sålene er fleksible og laget av gjenvunnet gummi. Skoene har også en god støttepute rundt ankelen og er veldig egnet som de første skoene.

Finnes også i fargen taupe snake med slangeskinnstruktur og en utrolig fin bær-farge!

Naturlig og nøytrale

Hvite sneakers med borrelås fra Bisgaard. Kule til både gutter og jenter og en perfekt skinnsko som passer til mye.

Petit Nords Kicks with velcro er I en deilig nøytral nude-rosa farge og skinn som ser ut som marshmallows. Nydelig til pent, men kan også brukes til hverdags.

Kicks skoene fra Petit Nord kommer også med snøring. Sålene på de minste størrelsene er spesielt designet for små barneføtter som tar sine første steg, men skoene er også populære blant de eldre barna med sitt sporty uttrykk og myke såler.

Ekstra mykt skinn

De mykeste babyskoene kommer fra Donsje. Pina organza er designet for optimal fotutvikling og i mykt fôr for å holde små føtter varme året rundt. Smelt!

Sandaler

Sandaler som er gode på foten er et must om sommeren. Disse i nude og gullskimmer fra Bisgaard passer til det aller meste!

De lyse turkise fra Bisgaard er også helt skjønne, perfekt for jenter som ikke ønsker å ha alt rosa.

Petit Nord scallop concrete er en lukket sandal i nydelig farge. Tåler litt mer enn de åpne sandalene og har en perfekt passform på grunn av komfortabel høyde og polstret ankelstøtte for små føtter. Sandalen har en praktisk borrelås med spennedetaljer og den typiske Petit Nord-sålen.

Rap-sandaler passer både som innesko/pensko med knestrømper eller strømpebukse, eller som gode sommersandaler. Vi liker de for deres tidløse design i tillegg til at de er så gode å ha på foten.


Leave a Reply