Barnesko fra Memini og viking

“Fairytale” fra Viking og Memini

To norske klassikere. Viking og Memini går sammen om en sko-kolleksjon for små barneføtter. Kolleksjonene har fått navnet Fairytale og alle fått sin egen personlighet med søte dyre-ansikt. Kolleksjonen består av tøfler, høst og vårsko.

Eventyr

Kolleksjonen er inspirert av eventyr, med fokus på kvalitet, komfort og bærekraft og det er full sporbarhet på læret som er brukt i produksjonen, som setter fokuset på etisk dyrevelferd og produksjon.

Fairytale Warm vintersko

Vinterskoene er av skinn og er vanntette. Ja, du leste riktig. Skinnsko er ikke alltid det enkleste skotøyet til barn i Norge på grunn av vær og vind, og de fleste tyr til de typiske “Norske vinterskoene” som Cherrox eller andre snø og slaps-sikre variantene.

Fairytale Boot med glidelås i siden. Den er i topp Viking Footwear sin kvalitet når det gjelder vintersko generelt men med Memini sitt nostalgiske uttrykk. Pris: 899,-

Det er litt utsolgt i størrelser og farger men du kan fortsatt få tak mange varianter i kolleksjonen. Om du har en forkjærlighet for skinnsko men velger å gå for det praktiske så er disse en sikker vinner!

Viking sitt utvalg kan du se her og Memini sitt utvalg her.


Leave a Reply