Alle elsker Zorro.

Danske OYOY living design er helt klart en av favorittene på både interiør for voksne og serien OYOY mini for barn. Kvaliteten og designet gjenspeiles i detaljene og objektene er tidløse og underholdende.

Cat Zorro pute

Katten Zorro er søt og lekende i sorte og hvit. Det knallblå øyet setter prikken over i`en. Puten er i 100% bomull og i strikket jaquard- kvalitet. Den har mykt fyll som gjør den behagelig for kos.

Cat Zorro Pillow
Farge: White – Kvalitet: 100% Bomull, 100% Polyester fyll – Størrelse: H41 x L27 x B11 cm – Veil. pris: €55
Vask: Tørk av med fuktig klut

Zorro Cat Rug

Zorro Cat rug i 80 % ull og 20% bomull. Det perfekte interiøret på barnerommet og et perfekt accessoar for ethvert barnerom. Teppet er mykt, av god kvalitet og finnes i en størrelse som er lett å plassere.

Zorro Cat rug

Det er vanskelig å ikke bli småforelsket. Det er akkurat passe stort til at barnet kan leke på det og perfekt som en detalj på store rom, samtidig som det er perfekt for små barnerom. Det er et godt og gjennomtenkt design fra OYOY mini.

Farge: Offwhite / Anthracite – Kvalitet: 80% Ull – 20% Bomull – Størrelse: H90 x B63 cm – Veil. pris: €94 – Vask: støvsuge eller tørk av med fuktig klut.
Blue eyes!
Praktisk i bruk og underholdende i lek.

Porselensfigurer

Et sett med 7 porselensfigurer du kan henge opp på barnerommet. Alle har forskjellige personligheter; Fuglen Billy, Engelen Lucia, Planeten Pluto, katten Zorro, larven Buster, Kirsebæret og en Regnbue. Oppheng er inkludert i pakken.

7 keramikkfigurer – Størrelse: H5,5 x B6,3 – H8,2 x B7,7 cm. Veil. pris: €29,99

Vil du se mer fra OYOY?


Leave a Reply