Freja fra Flexa

Nye Freja fra Flexa

En kompakt, plasseffektiv og stilren barneseng. Den nye FREJA sengen fra prisvinnende Flexa har mange kvaliteter som er attraktive.

Seng til små barnerom

Denne sengen er en veldig effektiv løsning for leiligheter med mindre soverom, men absolutt en god løsning for store rom. Den er tidløs slik at den vil vare i mange år. En “nesten” halvhøy seng som ikke blir for “barnslig” for litt større barn. Den er høyere enn en vanlig seng men ikke like høy som en halvhøy-seng, som som gjør den litt ekstra perfekt. FREJA er designet for barn fra 3 års alder.

4 store skuffer til oppbevaring og en reol i midten som er en fungerende stige med oppbevaring.
Effektivt design for en “nesten” halvhøy seng som ikke tar for mye av rommet.

Alt i ett

Den har kompakt oppbevaring under sengen uten at du må bestille masse andre deler. Den har en fastmontert sengehest som ikke kan taes av, som sørger for at barnet ikke faller ut om natten.

Messing-grep som gjør det enkelt å åpne skuffen. En delikat detalj.

To farger

Den finnes foreløpig i to farger, hvit og blå, eller “White og Blu-ish”.

Mål og materialer

Sengen er i furu, MDF og messing har følgende mål: H: 94,90 cm, L: 206,90 cm, B: 101,70 cm. Madrass: 200 x 90 cm, som gjør at den er en fullverdig størrelse. Madrass må kjøpes utenom.

Pris

FREJA fra Flexa koster litt mer enn alternativene, men uansett er det absolutt verdt det hvis en kan spare plass og holde det ryddig, i tillegg til at du kan ha den i mange år. Den er midt på treet og har flere gode funksjoner som veier opp.

Minikids har den til 11.899,-

Farge Blu-ish & farge White


Leave a Reply