Ecobirdy barnerom

ecobirdy

Det prisvinnende Belgiske merket ecoBirdy, med unikt møbeldesign for barn. Etter 2 års studie fant de ut hvordan de på en bærekraftig måte kunne resirkulere plastikk-leker, som enkelt kan resirkuleres igjen. Alt er produsert i Europa, et bevisst valg for å skape et mest mulig bærekraftig og etisk produktdesign.

“Plastic toys use plastic more intensively than other consumer goods. Our aim is to free our ecosystem from the sea of plastic waste. As we use innovative technologies, made for the reuse of plastic, there is no need to add any pigments or resin.”

ecoBirdy’s founders, Vanessa Yuan and Joris Vanbriel

CHARLIE, THE CHAIR

Runde kanter og med stor sitteflate. Den kan brukes innendørs og utendørs, hjemme og på offentlige steder. Designet og materialene gjør det enkelt for barn å flytte på, den er lett og stabil og finnes i 5 farger.

LUISA, THE TABLE

Ecobirdy barnerom

KIWI, THE STORAGE CONTAINER

Den lekende formen til “Kiwi” minner om en Kiwi fugl, hvor kroppen er lagrings-rom. Nebbet er avtagbart. Denne ble designet for å gi økt fokus til den utrydningstruede arten Kiwi fuglen.

RHINO, THE LAMP

Denne lampen er formet som et neshorn. Med det unike designet og lyset vil den gi en helt spesiell atmosfære på barnerommet, likeså i andre rom. Igjen fokuseres det på en utrydningstruet art.

Se mer fra ecoBirdy her.


Leave a Reply