Konstabel på Torshov

Jenny på Konstabel

I 6 år har Jenny Sundby drevet en av Oslo by sine kuleste perler med interiør og barneklær i skjønn forening. Butikken ligger i bydelen der hun bor, midt i hjertet på sjarmerende Torshov i Oslo.

Jenny har mange års erfaring fra butikkdrift og har en utdannelse innen økonomi og ledelse. Konstabel fører merkevarer som Ferm Living, Muuto, Hay, House Doctor, Papercollective, Anne Black, Oakmen på interiør.

På barneklær fører Konstabel: Kongens Sløjd, Bobo Choses, Liewood, FUB, Mini Rodini, Christina Rohde, Miniature, Condor, Huttelihut, Shirley Bredal, Little Hedonist, Soft Gallery, Petit Bateu, MP og briller og solbriller fra Izipizi.

Av barnesko finner du merker som Birkenstock, Saltwater Sandal, New Balance, En Fant, Victoria shoes, Arauto Rap.

Hver millimeter fyllt med skjulte skatter

Når du går inn på Konstabel kan du ikke unngå å bli litt småforelsket. Det er spenning i hver krik og krok, og Jenny er en råtass på å utnytte arealet maksimalt. Hun er en dreven innkjøper som vet å plukke ut de helt spesielle tingene som du ikke finner overalt.

Nydelige plagg for de minste.
Søte rangler fra Kongens Sløjd!
Foldekassene Colour Crate fra Hay er en fantastisk investering når du har barn, eller om du generelt liker å ha orden i sakene. Disse kan brukes til alt mellom himmel og jord.
Supermyk koseklut fra Liewood.
Myke babyplagg fra Fub, Shirley Bredal og Kongens Sløjd. Økologisk, bærekraftig og nydelige!

Hver gang jeg går inn der, så oppdager jeg noe nytt, og det er sjelden jeg går ut derfra med litt mindre penger på kontoen, et smil om munnen og en ny skatt i heimen.

Denne gangen ble det 20 stk av disse, i 3 ulike størrelser.

Innkjøp og utvalg

“Hvordan tenker du når du gjør innkjøp? Hvordan setter du sammen utvalget til butikken?”

-Jeg er opptatt av å lagerføre varer slik at kundene kan få med seg varen hjem med en gang. Generelt er jeg veldig åpen for nye ting og følger med på hva som skjer, nye merker, og tilpasser meg endringen i markedet. Innkjøpene baseres også på hva jeg personlig liker. Jeg er selv opptatt av merker som er opptatt av miljø og kvalitet, som har en bærekraftig produksjon. Konstabel har en unisex profil og jeg er opptatt av individer, og at folk skal kunne finne sin egen stil.

Tøffe tider for retail

Retail bransjen opplever nå kanskje sine tøffeste tider med hard konkurranse. Mange butikker må legge ned og mange sliter med å konkurrere med de store nettbutikkene.

-Pris er avgjørende for mange når de handler barneklær, sier hun. Hvis man er en digital dinosaur som meg, så må man være smartere med innkjøp, ta gode beslutninger og jobbe ennå hardere for å holde en sunn butikkdrift. Jeg har stor forståelse for at barnefamilier må være økonomiske, men jeg har en filosofi om at i lengden så må vi tenke mere bærekraft, kjøpe produkter som vi ønsker å ta bedre vare på, som kan gå i arv, og som holder år etter år. Vi må tenke mindre volum, og bedre kvalitet.

Jenny er veldig bevisst på å ta inn gode, bærekraftige merkevarer, med klassiske basics i kolleksjonene som er tidløse.

Jeg har stor forståelse for at barnefamilier må være økonomiske, men jeg har en filosofi om at i lengden så må vi tenke mere bærekraft, kjøpe produkter som vi ønsker å ta bedre vare på, som kan gå i arv, og som holder år etter år. Vi må tenke mindre volum, og bedre kvalitet.

“Hva er en digital dinosaur Jenny?” – Det er vel noen som ikke forstår seg på, eller er veldig interessert i den digitale verden.

Hippieøkonom på sitt beste

Jenny motiveres ikke av kroner og øre, men av lykkelige kunder. Det beste er når folk kommer tilbake fordi de de har hatt en god erfaring og opplevelse tidligere. Hun er selvsagt opptatt av økonomi, hvis ikke så ville ikke butikken gått rundt, men hun er opptatt av å respektere merkevarene og prispolitikken.

Jenny sine favoritter akkurat nå

“Hva er dine favoritter i butikken nå?” Hun går bestemt bort til smekkene.

-Striper, sier hun! Det er populært nå.

Smekker fra Liewood.

Hverdagsinspirasjon

Er du tilfeldigvis i nabolaget på Torshov så kan jeg love deg at det er verdt å ta turen. Om du ikke er på Torshov, så er det verdt å ta turen da også. Jenny er en superkul dame med mye kompetanse på interiør og design. Om ikke du skal shoppe kan jeg love deg at du blir inspirert!

Windowshopping!
Vogts gate 55

Åpningstider:

Mandag til onsdag: 10-17

Torsdag og fredag: 10-18

Lørdag: 10-16

View this post on Instagram

Dagens antrekk ??

A post shared by Konstabel (@konstabelshop) on


Leave a Reply