Hold orden i krøllene

Vil du unngå ufrivillige dreads? Fuktighet, stell og gode produkter er nøkkelen.

Krøller trenger ofte mer fuktighet for å bevare spensten og for å unngå at håret tørker ut og blir uregjerlig.

Vi har vært igjennom en del produkter fra dagligvaren som ikke lever helt opp til forventningene, i tillegg til at de har en duft som ikke tilfredsstiller mors krav til rene og naturlige produkter for barn.

Det finnes hårserier som er spesielt tilpasset håret til flerkulturelle barn, men de kan også brukes til generelt krøllete, krusete eller bare flokete hår! Disse to seriene nedenfor er testet med godt resultat på 1/4 afrikansk, krøllete hår.

Kids fra Shea Moisture

Shampo /Balsam / Detangler

Kids Squad pack fra Mixed Chicks

Produktene er drøye i bruk og varer lenge.

Shampo, balsam, detangler og leave in. Prismessig er dette en god investering da hele pakken koster 498,- vs. den andre serien som koster 198,- per produkt. Når det er sagt så føles den andre litt mer pleiende, og den dufter mere, men begge seriene er supre.

Ingredienser

Produktseriene fra Shea Moisture er sertifisert trygge og gode. De naturlige, økologiske og bærekraftig produsert, og de inneholder ikke parabener, ftalater, parafin, mineraloljer, DEA, petroleum, formaldehyde eller propylene. Dette er allergifremkallende stoffer som kan føre til bla. irritasjon i hodebunnen.

Produktene fra Mixed Chicks kan ikke skilte med de samme sertifiseringene, men er utviklet til barn og barns hår, så er du opptatt av ingredienslisten kan du sjekke denne her …

Andre tips for å unngå floker

  • Bruk en detangler (hårbørste som løser opp floker uten å lugge mer enn nødvendig) og eventuelt en “leave in” conditioner daglig. Gre gjennom håret hver dag. Børst gjennom håret når det er tørt og “la det være” etter detber skylt, vasket og behandlet med balsam.
  • Flett håret for å unngå floker.
  • Bruk gjerne en “leave in” conditioner, etter du har vasket håret med shampo og balsam. Påfør gjerne i håndkletørt hår. Da er håret mykt og har mye spenst og fuktighet dagen etter.

Tips: Når du skal finne produktene på siden så søk “kids” i søkefeltet.

Tørr hodebunn?

Har du tørr hodebunn, kløe og reaksjoner på hårprodukter? Da kan du teste disse barneproduktene, sannsynligvis med godt resultat!


Leave a Reply