Drikkeflasker barn

Fem fine drikkeflasker – uten plast

Det kan være vanskelig å finne gode drikkeflasker til barn og baby. Enda verre å finne fine drikkeflasker, som også er frie for helseskadelige stoffer og helt trygge for både deg og barnet ditt. Disse fem flaskene, er fine å se på, gode og drikke av og inneholder verken ftalater, BPA (bisfenol A), bly eller andre stoffer vi bør holde oss unna.

Rene flasker i dobbelt betydning

I tillegg til å være miljøvennlige så blir drikkeflasker av glass og stål alltid helt rene, og du slipper smak av plast på vannet. Mange av flaskene er laget så de kan vokse med barnet ditt. Du trenger bare kan bytte drikketuten etterhvert som barnet blir eldre, men kan beholde selve flasken!

Alle regnbuens farger

Lifefactory har herlige glassflasker i alle regnbuens farger fra dus pastell til sterke pantonefarger. Flaskene er utformet av en fysioterapaut og en amerikansk designer, og resultatet er en flaske som både er fin, og god for barnet å drikke av.

Farger som gjør oss glad!
Det høres kanskje skummelt ut å gi babyen en glassflaske, men tåteflaskene er laget av “thermal shock resistant” glass, og tåler veldig mye.
Både liten og stor kan matche.

Silikontrekket beskytter flasken fra fall og støt og gjør det samtidig lett å holde i for små barnehender.

Alle flaskene kan gå i oppvaskmaskinen uten at du trenger å ta av silikontrekket. Flaskene for baby kan du putte rett i fryseren, de kan kokes, og innholdet får ingen smak av plast. MERK: Frys og kok gjelder tåteflaskene som er 120 ml og 200 ml.

Miljøvennlig gjenbruk

Keepjar er ikke en drikkeflaske, men et kit som lar deg bruke barnemat-glass som tåteflaske eller toddler-flaske! Derav navnet “Keep jar”.

Keepjar kommer i mange freshe farger og du får enten en sutt i naturgummi størrelse fra 6mnd +, en sippy tut fra NUK, eller en sportstut.

Så smart! Prisvinnende Svensk innovasjon fra KeepJar.

Kittet passer de fleste barnematglass som Nestle, Änglamark, Holle, Småfolk osv. Flasken kan lekke litt med noen barnematglass, men produsenten er kjent med dette og opplyser at du kan prøve et annet glass om du får dette problemet.

Helt uten plast

Pura er den eneste flasken 100% fri fra plast. Den er i rustfritt stål og med alle deler enten av stål eller medisinsk silikon. Flasken kan, på samme måte som Life Factory, vokse med barnet. Tåtetuten kan erstattes med andre tuter underveis, og du får en helt annen flaske til barnet ditt når det trenger det.

One life – One bottle sier Pura, og med denne flasken er det sant.

Når barnet har vokst fra den minste flasken kan du kjøpe et tett lokk og for eksempel bruke den som en liten boks.

Drikkeflasker barn

Tåteflasken er isolert, slik at den holder drikken varm eller kald. Denne er i stål så da kan du ikke varme flasken i microbølgeovn, men den holder drikken varm i 6 timer, og isvann kaldt i 12 timer.

Pluss for at alle flaskene kan vaskes i oppvaskmaskin.

Barnehagefavoritten

Kid Kanteen Sippy er en lett og solid drikkeflaske i rustfritt stål. Den kommer med en lekkasjefri drikketut som passer for de minste barna i bpa-fri plast.

Drikkeflasken fra Klean Kanteen har en fin størrelse for små barnehender og produsentens anbefaling er at flasken kan brukes fra barnet er ca. 6 måneder gammelt. Drikkeflaskens åpning er stor nok til å få ned isbiter.

Flasken i børstet stål kan du vaske i oppvaskmaskinen, mens de i farger må du dessverre vaske for hånd om de ikke skal bli fort slitt. Oppvaskmiddel er sterke saker og kan få lakken til å flakke av.

Du kan også få Kid Kanteen som egen tåteflaske eller bytte ut sippytuten med sportstut eller drikkekork til større barn. (Eller deg selv.)

Italiensk design

For litt større barn, og deg selv, er 24Bottles en flaske med høy kvalitet, utrolig fint og variert design. Flaskene er laget av bærekraftig rusfritt stål og er lette å ha med på farten.

De holder godt på både varmt og kaldt drikke, vi elsker at de skiller seg ut ved å være så stilige og fine.

Black marble og Wood, rålekre flasker med italiensk design.

Produkter til foto er lånt av: AgentM og Manao.


Leave a Reply