Fem fine Instagram profiler å følge

Jeg følger fine Instagram profiler like mye for å se hva som er nytt og hva andre er opptatt av, som for å få inspirasjon til hvordan jeg skal kle mini eller innrede hjemme.

Photo by: Helena Krekling

Disse profilene koser jeg meg ekstra mye med akkurat nå.

Petito

Trebarnsmoren Marta driver nettbutikken petito.no. Hun tar bilder selv og er flink med farger og kombinasjoner der hun blander hjemmestrikk og produkter du kan få kjøpt. Bla. i hennes egen nettbutikk. Et lite sukkertøy av en feed jeg lar meg inspirere av!

Tiddelibom

Enten du liker å strikke selv, eller har en strikketante eller strikkemor er dette en profil det er verdt å følge. Så mange freshe og fine farger, og strikk til både dukken, baby og litt større barn som ser både praktisk og komfortabelt ut.

Petiteknit

Jeg har fått en greie for Petiteknit, som har strikk til både baby, gutt, jente og til meg! Mette har fantastiske oppskrifter og tar fine bilder selv.

Dot pebbles

Noe skjønnere er det lenge siden jeg har sett. Verdens søteste strikkede(!) små dyr. De ser nesten ekte ut, og jeg smelter helt av bilder der dyrene blir tatt med ut i sitt naturlige element.

Helena Krekling

Helena tar fantastiske bilder av nyfødte, barn og familier. Jeg elsker stemningen i bildene hennes, og drømmer meg bort mens jeg scroller.

Vi håper du også har lyst til å følge oss på @lala.mag!


Leave a Reply